Canon predstavio novi fotoaparat PowerShot G12

U SRCU NOVOPREDSTAVLJENOG POWERSHOTA G12 nalazi se Canonov sistem HS, koji predstavlja kombinaciju senzora od 10 megapiksela visoke osetljivosti i procesora DIGIC4. Zajedno, oni pružaju odličan kvalitet slike i napredne performanse u svim svetlosnim uslovima, što model PowerShot G12 čini savršenim za snimanje tamnijih scena bez potrebe za blicom. Zahvaljujući originalnom Canonovom širokougaonom objektivu 5x28 mm aparat snima sve od pejzaža do portreta. PowerShot G12 je prvi u seriji G koji može da snima filmove u rezoluciji 720p i sa stereo zvukom. Napredni optički stabilizator slike pomaže u sprečavanju zamućivanja a novi sistem Hybrid IS smanjuje podrhtavanje kamere.

Nove funkcije Front Dial i Multi-Control Dial omogućavaju brzu promenu podešavanja kao što su otvor blende i brzina zatvarača, čime korisniku pružaju potpunu kontrolu.

Snimanje fotografija iz različitih uglova sada je veoma lako zahvaljujući rotirajućem LCD ekranu PureColor II dijagonale 7 cm i optičkom tražilu. PowerShot G12 snima fotografije i u formatu RAW.

Uz aparat ide i široka lepeza opcione opreme uključujući i novi 58-milimetarski filtar, adapter za objektiv, Canonov Speedlite blic ili vodootporni kofer, koji omogućavaju da se snimi sve od fantastičnog pejzaža do morskih divljina. (I.S.)

Izvor: www.mikro.rs

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.