Eset u Beogradu

SLOVAČKA KOMPANIJA ESET I BEOGRADSKI Extreme održali su još jedan godišnji skup posvećen korisnicima poznatog antivirusnog programa NOD32. Skup pod nazivom „Eset NOD32 praktikum za korisnike“ imao je za cilj da okupljenima predstavi praktičnu primenu najnovijih verzija Esetovih proizvoda i najbitnijih unapređenja.

Tim predavača činli su stručnjaci domaće kompanije Extreme, Bojan Miljković, Dušan Đokić i Aleksandar Dimić, a posetiocima se obratio i Robert Trivunčević iz firme Nort, distributera Esetovih proizvoda za Adrijatik regiju.

Veći deo skupa bio je posvećen unapređenjima softvera Eset Remote Administrator koja su razvijena sa ciljem da dodatno olakšaju upravljanje klijentskim softverom u mreži. Premijeru su doživeli i novi Esetovi alati koji imaju za cilj da pruže zaštitu Microsoftovom Exchange Serveru i mobilnim uređajima.
Pošto su prisutni bili upoznati sa novim proizvodima, prikazan je i kraći presek pravaca razvoja na tržištu antivirusnih alata sa posebnim osvrtom na administratorski paket (rootkit) Mebroot. Nakon praktične prezentacije, predstavljeni su i planovi i strateški ciljevi kompanije Eset u periodu koji sledi, kao i viđenja stručnjaka kako će izgledati borba sa zlonamernim kodom u budućnosti. (I.S.)

Izvor: www.mikro.rs

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.