Novi Lamborghini iz Asusa

IZRAĐEN U SKLADU SA LAMBORGHINIJEVOM tradicijom i renomeom, novi Asusov prenosivi računar EeePC VX6 odlikuje se prefinjenim dizajnom i odličnim performansama koje obezbeđuju Nvidijina grafička karta Ion i Intelov dvojezgarni procesor Atom D525. Superioran zvuk garantuje zvučnici Bang & Olufsen ICEpower, a impresivan niz naprednih tehnologija zaokružuje brzi priključak USB 3.0.

Nastao kao rezultat bliske saradnje kompanija Asus, jednog od vodećih proizvođača prenosivih računara, i Lamborghini, koja je poznata po vrhunskim automobilima, novi VX6 ima ekran dijagonale 30,5 cm (12 inča) i izvanredne multimedijske mogućnosti. Za grafiku je zadužena nova generacija Nvdijine platforme Ion, a značajno mesto zauzima i takođe Nvidijina tehnologija Optimus koja omogućava trenutno i neprimetno prebacivanje sa integrisane na diskretnu grafičku kartu, da bi se postigao optimalan odnos performansi i potrošnje.

Novi VX6 zasnovan je na Intelovom procesoru Atom D525 sa dva jezgra koja rade na 1,8 GHz, što mu obezbeđuje multimedijske performanse koje drastično odskaču od konkurencije u kategoriji prenosivih internet računara. Zahvaljujući HDMI priključku može se brzo i lako povezati sa televizorom visoke definicije.

Vrhunska audio tehnologija kojom je Bang & Olufsen oplemenio ovaj računar rezultuje dubokim i bogatim basom, kao i velikim frekventnim opsegom, čime je dobijen zvuk koji daleko nadmašuje ono što su do sada nudili prenosivi internet računari. Korisnik može uživati u okružujućem zvuku u filmovima, ali i kristalno jasnoj muzici.

Kao što se i očekuje od vrhunskog uređaja, VX6 podržava USB 3.0 i Bluetooth 3.0.

Dizajniran po uzoru na Lamborghini Murciélago LP640 Roadster, VX6 predstavlja otelotvorenje luksuza i performansi, sa vrhunskim dizajnom koji odskače od konkurencije. Ergonomija je takođe značajan adut, a ističu se tiha tastatura i odmorište za dlanove koje je prijatno na dodir. Spoljne površine su izrađene od izdržljivog i elegantnog brušenog metala. (I.S.)

Izvor: www.mikro.rs

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.