Samsung pokrenuo direktnu distribuciju svojih proizvoda u Srbiji

KOMPANIJA SAMSUNG ELECTRONICS najavila je otvaranje svog ogranka koji obuhvata tržišta u Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Bosni, Makedoniji i Albaniji. Ogrankom Samsung Electronics Adriatic upravljaće Dal-Jae Kim, koji je prethodno vodio poslovanje u regionu na poziciji direktora Samsung Electronics predstavništva u Beču.

„Ostvarili smo značajan razvoj kako u regionu i na tržištu Srbije, posebno u poslednjih nekoliko godina koje su predstavljale veliki izazov. Na osnovu toga restrukturiranje je bilo logičan korak koji omogućava Samsungu da jednostavnije sarađuje sa prodavnicama, što kao konačni rezultat ima približavanje naših proizvoda tržištu i potrošačima.“, izjavio je Dal-Jae Kim, predsednik ogranka Samsung Electronics Adriatic.

Glavnu promenu predstavlja direktna distribucija Samsungovih proizvoda, umesto lokalnih distributera na svakom od ovih tržišta. To će omogućiti lokalnim kanalima prodaje da direktno komuniciraju sa Samsungom, uz pružanje individualne podrške i prilagođenih rešenja, što će približiti proizvode tržištu i kupcima. U isto vreme, Samsung Electronics Adriatic nastaviće da sarađuje sa svojim dugogodišnjim partnerima i održavaće izvanrednu saradnju razvijenu tokom prethodnih godina.

Osnivanje Samsung Electronics Adriatic takođe predstavlja i priliku za otvaranje novih radnih mesta, samo u Beogradu kompanija Samsung planira da zaposli preko dvadeset novih radnika.

"Drago mi je da stvaranje Samsung Electronics Adriatic otvara vrata za dalji razvoj našeg poslovanja i da će mnogi stručnjaci iz Srbije imati mogućnost da razviju svoje karijere u kompaniji Samsung", naglasio je Vlado Gođevac, direktor za Srbiju i Crnu Goru. (A.S.)

Izvor: www.mikro.rs

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.