Windows Phone 7 na tržištu od 21. oktobra?

Iako se verovatno samo radi o glasinama, jer niko iz Microsoft-a još nije službeno potvrdio ovaj datum, u prethodnim izveštajima navodio se upravo oktobar, pa je rečeno da Microsoft samo nekoliko nedelja deli od službene objave softvera Windows Phone 7.
Naime, pitanje je dana kada će proizvođači početi da isporučuju svoje telefone. Oba izvora koja navodi Mashable kažu da su dobro upoznata sa stanjem u Microsoft-u i njegovim planovima.
U izveštaju španske web-stranice El Economista tvrdi se da će prodaja telefona u Španiji početi 21. oktobra, a u drugom izveštaju koji se pojavio na Neowin-u dodane su i Velika Britanija, Francuska, Nemačka i Italija.
Nijedna od ovih web-stranica nije ponudila informaciju kada će Windows Phone 7 biti lansiran u Sjedinjenim Državama, ali prodaja u SAD-u počeće nekoliko dana nakon prodaje u Europi.
Neowin piše da će Microsoft svoje telefone da predstavi 11. oktobra u New Yorku, i da će se udružiti sa popularnom londonskom radio stanicom kako bi promovisao telefone u Velikoj Britaniji.
Windows Phone 7 nudi brojne mogućnosti, ali ovog vikenda se pojavila informacija koja je mnoge razočarala. Naime, Microsoft ne namerava da podrži tethering podataka, odnosno korišćenje mobilnog za pristup internetu preko 3G (ili 4G) mobilnih mreža.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.