Sentimentalna kuhinja je blog koji morate posetiti!


Ako ste pomislili da je Sentimentalna kuhinja još jedan u nizu glupavih kuvarskih blogova sa kopiranim receptima, grdno ste se prevarili. Reč je o jedinstvenom blogu na našim prostorima, originalnom po ideji, temama i načinu prezentacije, ali i po tome što se bavi aktuelnim, ali nikako i popularnim temama.

Autorka Dubravka Matović, opisuje ga ovako:

Ovaj blog osmišljen je kao spoj životne i virtuelene realnosti, gde je internet sastavni deo svakodnevice, a svakodnevica konstantna tema internet sadržaja. Ukoliko u životnoj žurbi ne uspevamo da se skoncentrišemo na suštinu stvari i osećanja, ovi atraktivno uređeni članci okrenuće nam perspektivu i fokus staviti one male vredne stvari koje nam promiču pred očima.

Mnogi ljudi čitaju nešto zato što to čita gomila drugih, što ne znači da je to nešto dobro. Ako imate svoje ja, i ne vodite se (uglavnom lošim) ukusom mase, blog Sentimentalna kuhinja je pravo internet odredište za vas.

Samu ideju za blog, Dubravka je dobila iz svoje knjige istog naziva (koju, btw. možete naručiti na sajtu). Uz našu pomoć, Dubravka je dobila potpuno funkcionalan i lepo dizajniran blog. Prošlo je oko 3 meseca od toga, a s obzirom na kvalitet njenih objava, zasluženo se našla na IT vestima kao primer dobrog blogovanja.

Blog Sentimentalna kuhinja je otvoren za saradnju, možete ga pohvaliti ili kritikovati, ali prvo ga dobro upoznajte.

Nemojte nama verovati da je dobar, već posetite www.sentimentalnakuhinja.com i uverite se sami, čeka vas gomila dobrih tekstova!

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši, želimo i tvoje mišljenje!
Broj komentara:
1
  1. IT vesti, ponosni smo zbog ovakvog priznanja! Hvala na svemu!


Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.