Vrhunska postavka najboljih govornika na B4CLOUD-u


Vrhunskim predavačima velikog događaja B4CLOUD koji će se održati 17. 10. u Hypo centru, pridružio se prvi čovek prodaje za celu Europu, Bliski istok i Afriku, američke kompanije Box.com te suosnivač i Predsednik Uprave najveće hrvatske softverske kompanije i jedne od 10 najvećih kompanija jugoistočne Evrope.

Ubrzano se približavamo velikom događaju Business for Cloud - B4CLOUD koji po prvi puta otvara svoja vrata 17.10.2013. u najvećoj dvorani Hypo centra u Zagrebu za više od 300 učesnika. Kako bismo iza sebe ostavili nezaboravno iskustvo i spektakl, sastavili smo vrhunsku postavku najboljih govornika – uspešnih preduzetnika, investitora i menadžera koji dolaze iz Danske, Engleske, Slovenije i Hrvatske. Organizacioni odbor i stručni tim konferencije o modernizaciji poslovanja, predstavljaju vam 2 nova vrhunska predavača.

Jeroen Buijs prvi je čovek prodaje za celu Europu, Bliski istok i Afriku američke kompanije Box.com koja zapošljava više od 750 radnika i čija je vrednost procenjena na $1.5 milijardi. Tečno govori 7 jezika, izvrsno poznaje složene poslovne procese i poslovnu komunikaciju, a u svom predavanju govoriće o online poslovanju i uticaju cloud alata na uspešnost poslovanja. Otkriće tajne kako postići maksimalnu efikasnost u poslu korišćenjem online poslovnih rešenja i predstaviti glavne trendove u razvoju poslovanja.

Svoj dolazak na B4CLOUD konfrenciju potvrdio je i Ante Mandić - suosnivač i Predsednik Uprave IN2 Grupe koja je najveća hrvatska softverska grupacija i jedna od 10 najvećih kompanija jugoistočne Evrope! IN2 danas konkurira europskim i svetskim IT gigantima. Osnovana je pre više od 20 godina na inicijativu Ante Mandića, a od osnovanja do danas proširila se na 8 vlasnički povezanih kompanija u čak 6 država regiona. Za svoje preduzetničke i informatičke sposobnosti u 2012. proglašen je preduzetnikom godine, a iza njega stoji više od 20 godina uspešne preduzetničke karijere i poverenje velikih preduzeća. Ante Mandić samo za učesnike B4CLOUD konferencije uživo u razgovoru "1 na 1" govori o online poslovanju i poslovnim cloud rešenjima. Podeliće svoja iskustva o modernom poslovanju i dati odgovore na pitanja zašto je cloud bitan za hrvatske preduzetnike, i zašto preduzeća vrše migraciju na online poslovanje!

Da li je potreban razlog više za dolazak na B4CLOUD konferenciju?

U toku je specijalna ponuda cena kotizacija za vreme rane prijave sa popustom koji važi za sve, a iznosi samo 540 kuna + PDV do 1. 10. Ovde se prijavite već sada kako ne biste ostali bez svoje ulaznice.

Nakon 1. 10. kotizacija sa popustom iznosi 945 kuna + PDV. Studentska kotizacija iznosi 100 kuna za vreme celog prijavnog roka.

Ko stoji iza B4CLOUD konferencije?

B4CLOUD ne bi uspela bez glavnog organizatora, vodećeg hrvatskog poslovno-financijskog cloud rešenja CPP i podrške velikog telekomunikacionog diva T-Hrvatski Telekom, te članova stručnog tima koji dolaze iz kompanija Infinum, Google Adriatics i H&D INFO.

Medijski konferenciju podržavaju hrvatski portali Index.hr, Tportal.hr, Poslovni Turizam, InfoTrend, CISEx, ICTBusiness.info, MojBiz.com, eMedjimurje.hr, Hrvatska na dlanu, ZGportal, CroPC i časopis VIDI, te mediji iz regije: ITdogađaji, Advertiser Serbia i IT VESTI.

Podršku događaju daje računovodstvena kancelarija TENA BE, a za vizualni doživljaj konferencije zadužena je kompanija Hyperactive. Prijatelji konferencije PutujBolje.com osiguraće posetiocima dobru zabavu u predvorju konferencije i vredne nagrade hotela Valamar, a za smeštaj predavača i učesnika pobrinuo se Esplanade Zagreb Hotel. Službeni automobil konferencije osigurava Automobili Škojo (Mercedes).


Tekst i foto: PR

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.