Google ima odgovor na sve - stručnjaci će rešiti baš svaki vaš problem!


Pokušavate napraviti čokoladnu tortu ili ispeći palačinku, ali vam jednostavno ne uspeva. Šta kad biste mogli okrenuti broj telefona ili porazgovarati video chatom sa kuvarom koji će vam objasniti šta radite pogrešno? Upravo tu uskače novi Google Helpouts - centar za pomoć.

Google je u utorak uveo novi alat preko kojeg možete stupiti u kontakt sa učiteljem ili stručnjakom iz bilo kojeg područija koje vas zanima ili vam treba pomoć, piše CNN.

Stručnjaci će tako moći prodavati svoje usluge, a naplaćivaće ih po zadatku ili minutu. Ali, neki stručnjaci smatraju da je znanje besplatno pa će svoje usluge nuditi besplatno.

Do sada se za mesto instruktora prijavilo više od 1000 ljudi, a biće na raspolaganju za kuvanje, kućne popravke, šminkanje, vežbanje joge, instaliranje kompjuterskih programa i još mnogo toga.

- Ponekad je teorija sve što vam treba, a nekad vam treba netko ko će vam gledati preko ramena i pokazivati kako nešto napraviti - rekao je Udi Manber iz Google-a.

Osim internet stranice postoji i Helpouts aplikacija za Android. Za pristup njoj trebate imati profil na Google+, a savetii stručnjaka se plaćaju preko Google Wallet-a.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.