Novi tableti u Telenorovoj ponudi


Svi Telenorovi korisnici u Srbiji imaju ekskluzivnu priliku da postanu vlasnici novog tableta Lenovo Yoga 8“. Ovaj uređaj specifičan je po tome što menja pozicije, tako da ga možete prilagoditi poslu koji želite da obavljate na njemu. Njegov dizajn ga čini lakšim za rukovanje, a posebno postolje pruža ugodnije gledanje video sadržaja i rad na tabletu. Prednost Yoga tableta je i baterija koja može trajati i do 18 sati, a uz paket Surfuj Plus XL moguće ga je kupiti po ceni od jedan dinar.

Ponuda tableta obogaćena je i modelima Lenovo IdeaTab A3000 i Samsung Galaxy Tab 3 10.1. Svi ovi uređaji dostupni su uz pakete Surfuj plus, a njihov pun potencijal korisnici će moći da iskoriste na Telenorovoj Pametnoj mreži.

Lenovo IdeaTab A3000 ima četvorojezgarni procesor jačine 1.2 gigaherca, radi na operativnom sistemu Android 4.2 JellyBean i ima zadnju kameru od 5 megapiksela. Ovaj model je u potpunosti prilagođen poslovnim korisnicima koji žele da na jednom uređaju imaju mogućnost korišćenja dve SIM kartice, a uz paket Surfuj Plus L korisnici ga mogu kupiti za jedan dinar.

Samsung Galaxy Tab 3 10.1 je sinhronizovan sa korisnikovim Galaxy telefonom, pa je moguće iste operacije obavljati na oba uređaja. Koristi Android 4.2 JellyBean operativni sistem, ima dvojezgarni procesor jačine 1.6 gigaherca i kameru rezolucije tri megapiksela.

Više informacija na www.telenor.rs.



Tekst i foto: PR

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.