Poznata cena Galaxy S5 telefona


Nakon predstavljanja, mnogi su se zapitali koja će biti cena Galaxy-ja S5 i da li će ponovo biti potrebno prodati bubreg ili neki drugi organ zbog telefona. Odmah da kažemo - spremite bubrege (jeste malo glupa i crna šala, ali Samsung je kriv).

Naime, britanski webshop Clove je objavio cenu Sansung Galaxy S5 smartphonea i čini se da neće biti ništa od sniženih cena koje su sugeririsale glasine. Po njima, cena Galaxy S5 zadovoljstva je 599 funti (s porezom), što je malo manje 84.500 dinara. Inače, radi se tek o 16 GB verziji, što znači da će ona 32 GB interne memorije će biti još skuplja.

U isto vreme španski Amazon objavio cenu Galaxy-ja S5, gde ona iznosi 729 evra, dakle u dinrarima opet malo manje od 84.500 - znači isto.

Koja cena će biti u Srbiji - teško je nagađati. Naravno, kao i uvek biće dosta veća bar 50 evra ako ne i više. Uređaj u prodaju stiže 11. aprila u 150 zemalja među kojima je i Srbija. Telenor je najavio da rezervacije kreću 15. marta, a prvi online kupci dobiće i poklon. Ipak, govora o ceni nije bilo...

Foto: PC Magazine

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.