Windows Phone developeri dobijaju mogućnost odgovaranja na komentare


Microsoft je najavio pokretanje eksperimentalnog programa koji će omogućiti developerima Windows Phone aplikacije da komentarišu, odnosno odgovore na komentare korisnika njihovih aplikacija. U programu koji je započeo ove nedelje za sada učestvuje vrlo ograničen broj developera koji su prethodno izabrani (nije objavljeno prema kojim kriterijima su učesnici programa izabrani).

Developeri će moći slati odgovore na komentare koji su poslati sa Windows Phone 8 i Windows Phone 8.1 uređaja. Opcija je za sada dostupna samo u SAD-u.

Korisnici na čiji je komentar odgovoreno developer-ov će komentar dobiti na svoju adresu elektronske pošte. Nakon primljenog maila korisnik može izabrati neku od četiri opcije: odgovoriti developeru, modifikuj svoj prethodni komentar na aplikaciju, ignorirati primljeni mail ili odustati od svih daljnjih komentara na aplikaciju.

Iz Microsoft-a napominju da nova opcija nije namenjena promociji developera. Oni neće imati pristup adresama elektronske pošte korisnika koji su slali komentare na njihove aplikacije. Takođe je uvedena mogućnost da korisnici aplikacija prijave developere koji zloupotrebe ovu opciju povratnog komentara. Takvim developerima se nakon provere povlači mogućnost odgovaranja na komentare korisnika.

Microsoft-ov plan je postupno svakog meseca dodavati u testni program novi ograničen broj developera. Nije potrebna prijava, već se ta opcija dodaje automatski, a developeri primaju obaveštenje o aktivaciji opcije putem elektronske pošte.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.