Fuhu predstavio tablete sa ekranima od 20 i 24 inča


Američka kompanija Fuhu, poznata po nagrađenom tabletu Nabi (prvom Android tabletu koji je posebno stvoren za decu i porodicu), predstavila je svoja dva nova modela tableta koji se ističu po velikim dimenzijama, s dijagonalama ekrana od 20, odnosno 24-inča. Kao i dosadašnji tableti, novi 20-inčni Nabi Big Tab HD 20 i 24-inčni Nabi Big Tab HD 24 su takođe namenjeni prvenstveno deci.

Oba tableta donose mnoštvo aplikacija posebno namenjenih edukaciji i zabavi dece, mogućnost da 2 osobe istovremeno igraju pojedine igre kao što su šah, iks-oks ili dame, opciju Show Time putem kojeg deca mogu videti različit sadržaj koji potiče od Disney-a, Cartoon Network-a i drugih izvora orijentisanih na dečju zabavu. Tu su i opcije Story Time i Big Canvas, od kojih prva sadrži elektronske knjige sa pričama za decu dok druga pruža deci mogućnost igre sa bojama i stvaranje raznolikih crteža.

Što se tiče specifikacija, manji tablet od 20-inčna ima ekran rezolucije 1600x900 piksela, dok veći 24-inčni model ima ekran rezolucije 1920 x 1080 piksela. Ostale specifikacije su jednake kod oba modela, četverojezgreni Tegra 4 procesor kao i 16 GB unutrašnjeg prostora za skladištenje podataka. Manji Nabi Big Tab HD 20 model će se naći u prodaji po ceni od 449 $, dok će veći Nabi Big Tab HD 24 imati cenu od 549 $.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.