OnePlus One eksplodirao u džepu


Problemi koji znaju dovesti do eksplozije (zapaljivanja) smartphona nisu nova pojava, sa takvim problemima su se već ranije znali susresti i kako manji tako i najveći proizvođači smarphona, poput Apple-a i Samsung-a.

Toj grupi proizvođača se pridružila i kineska kompanija OnePlus koja u svojoj ponudi ima smartphone imena One za kojeg tvrde da je reč o flagship killer uređaju. Naime putem njihovog foruma javio se vlasnik spomenutog smartphona te je pod korisničkim imenom "MiYzu" objavio kako mu je isti eksplodirao dok se nalazio u zadnjem džepu pantalona.

MiYzu je uz pritužbu objavio i fotografije koje prikazuju stanje kako smartphona tako i vlasnikovih pantalona, i dela noge koja je usled eksplozije "zaradila" opekotinu. Sporni događaj se navodno dogodio baš u vreme kada je MiYzu razgovao s bratom o kvalitetu ugrađene baterije i njenoj trajnosti.



MiYzu je takođe naveo kako ga je kontaktirao predstavnik kompanije OnePlus koji se predstavio imenom Emanuell, i da je prvo što ga je upitao bilo "Are you OK?", te ga obavestio kako će doći preuzeti uređaj.

Za sada nije poznato da li je do eksplozije (zapaljenja) smartphona došlo zbog toga što je MiYzu isti držao u zadnjem džepu pantalona i pritom sedio ili usled nekog drugog kvara.

Više fotografija pogledajte u objavi na OnePlus forumu.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.