Stižu LG L Fino i LG L Bello pametni telefoni


LG je predstavio svoje nove uređaje, LG L Fino i LG L Bello, koji predstavljaju adute na tržištu pametnih telefona prihvatljive cene i solidnih performansi.

Manji predstavnik, LG L Fino, donosi 4,5-inčni IPS WVGA zaslon (rezolucija iznosi 800x480 piksela, što daje 207 piksela po inču), četverojezgreni procesor na taktu od 1,2 GHz, 1 GB radne memorije, 4 GB slobodnog unutrašnjeg prostora za skladištenje podataka, 8-megapikselnu stražnju i prednju VGA kameru i bateriju od 1900 mAh.

Veći model, LG L Bello, donosi 5-inčni IPS FWVGA ekran (rezolucija iznosi 854x480 piksela, što daje 196 piksela po inču), četverojezgreni procesor na taktu od 1,3 GHz, 1 GB radne memorije, 8 GB slobodnog unutrašnjeg prostora za skladištenje podataka, 8-megapikselnu zadnju kameru sa autofokusom i prednju kameru od 1 megapiksela. Baterija ovog uređaja ima snagu od 2540 mAh.

Oba predstavljena uređaja vrte Android 4.4.2 KitKat zajedno sa opcijama poznatim s LG G3 uređaja što, između ostalog, uključuje Knock Out (brzo otključavanje uređaja putem odabranog specifičnog uzorka), Touch and Shoot (snimanje fotografije tapkanjem prstom bilo gde na ekranu) i Gesture Shot (za snimanje fotografija gestama ruku).

LG L Fino i LG L Bello pojaviće se na tržištima zemalja u razvoju, što uključuje Evropu, Južnu Ameriku i Aziji. Prvi put će biti predstavljeni javnosti na IFA konferenciji u Berlinu idućeg meseca.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši, želimo i tvoje mišljenje!
Broj komentara:
1
  1. Unknown kaže,

    Od sredine prosle nedelje sam vlasnik jednog primerka LG L Bello mobilnog telefona . Dok sam razmisljao o kupovini istog prelistao sam gomilu sajtova i procitao na desetine raznih komentara, pa sad ajde i ja mozda nekome pomognem pri odlucivanju. Napominjem da sam pre ovog telefona posedovao Sony Z1, Samsung Note 2, Samsung S4 Zoom i Samsung Ativ (modeli koje sam imao 2014.).Volim da promenim telefon povremeno, zenu ne smem. Kada bi ocenjivao od 1-10, ovom telefonu bi dao bez problema 8+. Telefon radi bez usporavanja, nema bagovanja ni kasnjenja na komande. Kamera nije kao kod Zoom-a ali nije ni ocekivati, medjutim slike su sasvim pristojne za svakodnevnu upotrebu kako na otvorenom prostoru tako i u sobi gde je slabija osvetljenost. Probao sam cak i slikanje u zamracenoj prostoriji i slike ispadaju veoma pristojno sto me prijatno iznenadilo. Prednja kamera sasvim ok za skype i sl. Prostora na memoriji ima dovoljno za sve one koji hoce telefon da koriste za svakodnevne aktivnosti tipa telefoniranja, navigacije, pracenja socijalnih mreza i naravno po neka igrica. Ko planira da telefon koristi samo za igranje ili je orjentisan ka igrackim telefonima neka potrazi uredjaj sa vise interne memorije. Ono sto me najvise plasilo barem kada su komentari u pitanju je ekran. Medjutim ekran je sasvim ok, ne bih ga poredio sa top telefonima svakako ali po meni dovoljno kvalitetan prikaz za svakodnevnu upotrebu. Nema tackastog prikaza, osvetljenost ekrana dobra kao i ostrina. Sve u svemu ekran sasvim ok. Nisam imao priliku da ga testiram na suncu pa o tome necu komentarisati. Baterija fenomenalna. Posto mi je bio prvi vikend sa novim telefonom cackao sam i instalirao sve i svasta, baterija je stoicki podnela od subote ujutru do nedelje uvece, znaci dva dana. Posto juce i danas radim nemam mnogo vremena za cackanje, pa evo i tog podatka. Skinuo sam telefon sa punjaca juce ujutru u 6 i sada 25 sati posle baterija stoji na 70%. Zaista extra, takvom trajnoscu baterije sam mogao da se pohvalim jos samo sa Note 2. Ono sto me odusevljava je budjenje telefona na kucanje na displeju. Znaci opcija koja me odusevila, na telefonu koji je u sleep modu samo kucnete dva puta po ekranu i telefon se budi. Fenomenalno, ne treba da pipam po telefonu da trazim dugmice i sl. Posebno olaksavajuce kada sam na ulici u kretanju, extra stvar. Sve u svemu ko uzme telefon verujem da se nece pokajati, licno sam se lomio izmedju S3 Neo i ovog modela i sto se mene tice nisam pogresio. Stoji nesto bolji ekran i veca memorija ali na osnovu iskustva sa vise modela sa boljim ekranima i jacim procesorima pitanje je koliko se to u svakodnevnom radu odslikava, po meni ne previse. Preporuka...


Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.