Rekordan broj prednarudžbina za iPhone 6


U ponoć 12. septembra (po zapadnoameričkom vremenu) Apple je otvorio svoj webshop za prednarudžbe svojih novih uzdanica. Modeli iPhone 6 i 6 Plus krenuli su tako s komercijalnim životom, što je saopšteno izuzetno velikim zanimanjem kupaca. Zbog navale na servere u vreme otvaranja prednarudžbina stranice su često bile nedostupne, ali se kroz prvih sat vremena stanje normalizovalo.

Iz Apple-a su ubrzo nakon toga potvrdili da je broj prednarudžbina za nove modele iPhone-a izuzetan, interes je veći od onoga za sve dosadašnje modele. Tokom noći zabeležen je rekordan broj narudžbina, ali kompanija još nije izašla u javnost s tačnim brojevima.

Zainteresovane će sigurno zanimati i dostupnost pojedinih modela. iPhone 6 dostupan je za isporuku već od 19. septembra, kada će se naći i na policama prodavnica, dok je za iPhone 6 Plus očekivano vreme isporuke 3-4 nedelja. Ovi podaci u skladu su s ranijim najavama koje su govorile da za kod veće verzije postoje određeni problemi u proizvodnji komponenti.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.