Steve Jobs nije dopuštao deci da koriste iPad i ograničavao im je pristup internetu

On je milione ljudi širom sveta uverio da su im skupi uređaji neophodni za život. Postao je ikona savremenog tehnološkog doba i sinonim za tehnološke inovacije.

Sigurno su mnogi njegov dom zamišljali kao oazu tehnoloških novotarija i mesto na kojem se kuju planovi za buduće "gadgete" i isprobavaju nova čuda tehnologije.

Ali, čini se da je stvarnost bila potpuno drugačija. Britansko-američki novinar Nick Bilton, koji je javnosti postao poznatiji po svojoj kolumni o tehnologiji u New York Times-u, otkrio je detalje iz svog intervjua koji je 2010. godine imao sa Steveom Jobsom.

Bilton navodi da mu je Jobs u razgovoru otkrio da svojoj deci ne dopušta korišćenje iPad uređaja i da im ograničava pristup internetu. Jobs je navodno otkrio i to da svoju decu odgaja daleko od savremenih tehnoloških "igračaka" te ih navikava da se što više druže i pričaju jedni s drugima.

"Zamišljao sam Jobsov dom kao raj za štrebere, koji ima divovske ekrane osetljive na dodir umesto zidova, ili sto napravljen od iPad-a. Međutim, ispalo je da njegova porodica provodi vreme u druženju, čitanju knjiga i raspravama o istoriji", navodi Bilton.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši, želimo i tvoje mišljenje!
Broj komentara:
1
  1. Анониман kaže,

    tako i treba


Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.