Windows 9 biće besplatan za korisnike Windows-a 8?


Tokom sledeće nedelje bi se prema dosadašnjim glasinama i navodnoj potvrdi šefa francuske filijale Microsoft-a, trebala pojaviti preview verzija Windows-a 9, novog operativnog sistema čija je finalna verzija planirana za april 2015.

Mada je Microsoft do sada službeno odbijao potvrditi bilo kakve informacije o "devetki", još jedan šef lokalne filijale, ovoga puta indonezijske se izgleda izbrbljao lokalnim medijima.

Indonezijski portal Detik.com tvrdi kako je od Andreasa Diantoroa, predsednika Microsoft Indonesia, dobio izjavu u kojoj je navedeni gospodin rekao da će Windows 9 biti besplatan za korisnike Windows-a 8, i da će se preview verzija zaista pojaviti sledeće nedelje.

"Korisnici će nakon izlaska Windows-a 9 moći nadograditi svoj Windows 8 računar. Ta nadogradnja će se instalirati automatski", izjavio je Diantoro.

Mada ovo nije prv put da neki izvor priča o besplatnoj licenci Windows-a 9 za korisnike W8, ovo je prvi put da tako nešto stigne iz usta jednog od čelnika Microsoft-a, pa postoji velika šansa da se radi o autentičnim podacima, mada to još uvek nije službena potvrda Microsoft-a.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.