Novi Gmail za Android podržava Yahoo i Outlook


Google je nedavno nadogradio Play Store aplikaciju za svoj Android operativni sistem. Kako je poznato uz redovne ispravke bugova novi Play store je dobio i novi interfejs kojeg u Google-u nazivaju Material Design.

Budući da je Material Design interfejs temelj najnovije Lollipop verzije Android-a, Google neće stati samo na toj aplikaciji, već će isti izgled razumljivo doneti i na ostale Android aplikacije. Google trenutno priprema nadogradnju za svoju Gmail aplikaciju za Android operativni sistem. Uz novi izgled Gmail aplikacija će dobiti i nove mogućnosti.

Poznato je kako je do sada Gmail aplikacija podržavala jedino kompanijin mail servis - Gmail, po kojem je na kraju i dobila ime. Međutim od sledeće - pete verzije Google donosi i podršku za nove mail servise među kojima je posebno istakao Yahoo i Outlook.com. Iz pratećeg reklamnog videa (kojeg možete videti u prilogu) vidljivo je kako Google nema nameru stati samo na Yahoo i Outlook.com servisima, već će do izlaska finalne verzije aplikacije dodati još koji trenutno nama nepoznati mail servis.

Uz novi izgled i nove servise, tviteraš Matt Jones otkrio je kako je Google dodao i podršku za IMAP, POP i Exchange. Ako ste nestrpljivi, sa ovog linka možete preuzeti Prebuilt verziju aplikacije u APK formatu.

Napomena: Prebuilt verzija aplikacije nije pogodna za svakodnevnu upotrebu, pojedini korisnici koji su se odlučili na instalaciju javljaju da se povremeno mogu očekivati problemi tokom rada. Prebuilt verziju koristite isključivo u testne svrhe.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.