Plastične linije na iPhone-u 6 menjaju boju


Taman nakon što se slegla afera oko savijanja iPhone-a 6, mediji javljaju o novom problemu za novi najnapredniji Apple-ov smartphone. Plastični delovi uređaja nakon nekog vremena poprimaju drugu boju.

Reč je o onim (ružnim) crtama na ivicama uređaja. Kako prenosi BGR, velik broj korisnika iPhone-a 6 u samo mesec dana korišćenja prijavio problem do kojeg dolazi zbog nošenja uređaja u džepu pantalona. Beli i zlatni iPhone su osetljiviji na problem od tamnijeg modela u boji Space Grey.

Službena Apple-ova podrška onima koji su prijavili problem savetuje da mrlje probaju ukloniti blagim sredstvom za čišćenje. Prema rečima korisnika, ovo ne ispravlja problem, a dodatne savete Apple-ove podrške nisu dobili. Službeno oglašavanje kompanije još se čeka.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši, uključi se u diskusiju!
Broj komentara:
2
  1. Анониман kaže,

    Još jedan veoma loš proizvod za veoma velike pare koji će ljudi kupovati sa oduševljenjem. Kad se uzme u obzir da za cenu jednog apple telefona može da se kupi dobar wp telefon koji radi sve isto što i iphone, ne krivi se, ne kvari se, ne menja boju osim po želji vlasnika (kad kupi masku u drugoj boji), ne pali se, ne eksplodira, čija baterija traje najduže od sve konkurencije, sa najboljim mogućnostima kamere, koji otvara sve office dokumente sa mogućnošću editovanja kao i na desctopu (ako neko može na ekranu te veličine da radi) i još mu ostane za korektan laptop na kojem može da radi sve što ne može na telefonu, koji je takođe mnogo upotrebljiviji od bilo kog macbooka i nema problema sa kompativilnošću onda ostaje pitanje koliki snob treba da neko bude da kupi iGlupost.


  2. Анониман kaže,

    Ma bespotrebno bacanje para. Ima mnogo boljih uređaja za manje para.


Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.