Detaljne specifikacije budućeg Lumia uređaja


Kao što smo pre neki dan i pretpostavili, na internetu su se pojavile, odnosno procurele su poprilično detaljne specifikacije vezane uz budući Microsoft-ov Lumia smartphone. Sudeći prema specifikacijama Microsoft ovaj put priprema cenovno pristupačni smartphone.

Buduća Lumia bi trebala stići sa ekranom dijagonale 5-inča, i s rezolucijom od 1280x720 piksela. Pokretaće ju nešto stariji Qualcomm-ov Snapdragon 200 takta 1,2 GHz, imaće 1 GB RAM-a, Dual-SIM podršku i 8 GB data prostora. Kako u današnje vreme 8 GB interne memorije i nije više tako puno, Microsoft se pobrinuo da nova Lumia ima i podršku za microSD memorijske kartice maksimalnog kapaciteta 64 GB.

Ova Lumija neće biti jedan od Selfie friendly modela, jer prednja kamera bi trebala imati samo VGA rezoluciju. Kad je u pitanju zadnja (glavna) kamera situacija je nešto bolja – 5 MP. Ostale informacije vezane su uz kapacitet baterije, veličinu i težinu budućeg smartphona. Nova Lumija imaće bateriju kapaciteta 1900 mAh, dimenzije od 140,2 x 72,45 x 9,32 milimetara, i težinu od 145,70 grama.

Čini se da Microsoft s ovim modelom najpre cilja na mlađu publiku, jer će ista biti dostupna u više boja – standardnoj crnoj i beloj, ali i plavoj, sivoj, zelenoj i narandžastoj boji. Iako je većina specifikacija sada poznata, još uvek nedostaje jedna vrlo bitna, a to je cena uređaja.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.