Facebook Messenger dosegao 500 miliona korisnika


Iz najveće društvene mreže Facebook saopštili su kako njihov novi servis za poruke ima više od 500 miliona korisnika širom sveta. Broj korisnika odvojene Messenger aplikacije udvostručio se od aprila, kada ih je bilo ok 200 miliona, saopštili su iz kompanije.

Facebook Messenger koristi 500 miliona korisnika. Korisnici su počeli skidati aplikaciju u julu 2011. godine kada je napravljena.

"Razmenjivanje poruka je bitan dio ljudske komunikacije i otkako je Messenger objavljen 2011. godine srećni smo što ljudima omogućavamo brže i efikasnije komuniciranje", rekao je jedan od direktora Peter Martinazzi na blogu.

U aprilu ove godine Facebook je obavestio korisnike da trebaju skinuti odvojenu aplikaciju koja će im omogućiti da šalju video, obavljaju besplatne pozive i dopisuju se s prijateljima.

Ali, korisnici su kritikovali tehnološkog giganta jer im se nije svidelo to što moraju izaći iz Facebook-a kako bi se prijavili na drugu uslugu i slali poruke.

"Messenger je prva od naših samostalnih aplikacija, koje su za razliku od temeljnih Facebook aplikacija usmerne samo na jedno, a to je razmena poruka. Nastojali smo poboljšati brzinu i pouzdanost. Promene na Messenger-u uradimo svake dve nedelje tako da ćemo ovu aplikaciju nastaviti poboljšavati", rekao je Martinazzi uprkos negativnim reakcijama korisnika.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.