HTC priprema Desire 620


Kako bi se osigurao da će prihodi nastaviti rasti i ubuduće, HTC dok završava jedne istovremeno priprema i nove modele smartphona. Najnoviji model na kojem ova kompanija radi javnosti će nešto kasnije biti predstavljen pod nazivom - Desire 620.

Desire 610 kojeg bi trebao naslediti Desire 620. Prema brojčanoj oznaci ovaj model bi trebao zameniti skoro godinu dana stari Desire 610 model, kojeg je HTC predstavio početkom ove godine. U prilog toj tvrdnji idu najnoviji podaci koje je objavio tajvanski NCC (tajvanska verzija američkog FCC-a). Nažalost još uvek nema detaljnih specifikacija budućeg smartphonea, već samo kako će HTC Desire 620 nuditi u dve varijante.

Prva varijanta imaće naziv Desire 620h i predstavljaće model koji će podržavati 3G (HSPA) mreže, dok će drugi model biti onaj naziva Desire 620u koji će doneti i podršku za 4G (LTE) mreže. Iz šturih podataka poznato je još samo kako će oba modela biti Dual SIM modeli, odnosno kako će isti moći koristiti dve SIM kartice.

Vreme kada će se Desire 620h/Desire 620u naći na tržištu i po kojoj ceni u ovom trenutku nije poznato, kao ni to da li se radi o globalnom ili modelu limitiranom samo za azijsko tržište.

Na slici: HTC Desire 610

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.