Reddit pokrenuo crowdfunding stranicu


Korisnici Reddit-a od sada će moći osim deljenja raznih sadržaja i raspravljanja na njihovim forumima moći putem tog servisa pokrenuti i posao. Ovaj popularni društveni web servis je, naime, pokrenuo sopstvenu crowdfunding stranicu Redditmade. Trenutno je stranica još u testnoj fazi i na njoj se mogu naći kampanje za nekoliko proizvoda usko vezanih uz sam Reddit i njegov vizuelni identitet – majice, bedževi i nalepnice su među najpopularnijima.

Reddit zainteresovanim pokretačima kampanja nudi i pomoć u obliku otvaranja posebne subreddit teme za svaku kampanju, kao i povezivanje sa stručnjacima koji će im pomoći oko proizvodnje i lansiranja proizvoda. Za najzanimljivije kampanje Reddit će osigurati i besplatnu podršku u vidu promocije na svojim stranicama, a kompanija na sebe preuzima i sav poslovni rizik i troškove.

Dodatna pogodnost za sve uključene je i mogućnost doniranja viška zarade u dobrotvorne svrhe, i to osobi ili organizaciji po izboru pokretača kampanje. Maksimalno trajanje kampanje je 30 dana, dok traženi iznosi novca i količina ponuđenih proizvoda nisu ograničeni ni na koji način. Jedino ograničenje jeste da sadržaj koji se prodaje ovim putem mora biti povezan sa samim Reddit-om ili nekim subredditom unutar njihove zajednice.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.