Stiže Android 4.4.4 za Sony Xperia Z2 i Z2 Tablet


Sony-evi nešto stariji uređaji, pametni telefon Xperia Z2 i tablet Xperia Z2 Tablet dobiće novu nadogradnju na Android 4.4.4 KitKat (s Android 4.4.2 verzije) koja će doneti nekoliko novosti koje su uglavnom već poznate s Xperia Z3 uređaja.

Najvažnija novost je dodavanje opcije Remote Play koja omogućava izvođenje Playstation 4 igara na ekranima Xperia Z2 i Xperia Z2 Tablet uređaja putem Wi-Fi veze.

Oba uređaja dobivaju reprodukciju zvuka visoke rezolucije, Sony-evu DSEE HX tehnologiju koja podiže kvalitetu kompresovanih zvučnih datoteka i optimizaciju za različite Sony-eve headsetove. Kamere uređaja su takođe dobile poboljšanje u vidu novih opcija Sound Photo, AR Fun, Multi Camera i Face In.

Tu je i nova opcija pametne rotacije ekrana koja namješta rotaciju ekrana u skladu s načinom kako korisnik drži svoj uređaj. Putem opcije Record Screen moguće je snimiti ono što se trenutno događa na ekranima uređaja.

Posebna opcija Battery Stamina Mode omogućava uštedu i produženo trajanje baterije. Na kraju tu je i mogućnost otključavanja uređaja ukoliko se u blizini nađe neki autorizovani Bluetooth uređaj kao što je Sony-eva Smartband pametna narukavica.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.