Želite da vas probudi potpuni stranac? Morate isprobati ovu aplikaciju


Još jedna društvena hit-aplikacija stekla je veliku popularnost u kratko vreme zahvaljujući svom neobičnom konceptu. Wakie je zamišljen kao društvena mreža korisnika koji se povezuju tako što jedni drugima upućuju - pozive za buđenje. Drugim rečima, želite li da vas u određeno vreme pozivom probudi potpuni neznanac s drugog kraja sveta, trebate samo instalirati Wakie.

U vreme koje sami odredite, ova aplikacija će poslati obaveštenje jednom od svojih korisnika (kojih je trenutno nešto više od milion i po), a on će vam potom uputiti poziv. Šta će vam reći, i na koji način će vas probuditi, ostaje na njemu. Na Reddit-u se već uveliko javljaju korisnici s raznim iskustvima. Neke je probudio pijani Rus, druge devojka šaljući poljupce, a jednog korisnika čak i Japanac koji je za to vrijeme gledao sadržaje za odrasle.

Wakie je dostupan za Windows Phone i Android mobilne telefone (iOS verzija stiže uskoro), a postojeći korisnici preporučuju svima da ga barem isprobaju. Prijatan jutarnji razgovor s neznancem, kažu, dobar je način za započeti dan.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši, uključi se u diskusiju!
Broj komentara:
2
  1. Marko kaže,

    Brutalnoooo


  2. Dziki kaže,

    Cemu ova app kad ne moze u Srbiji? :D


Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.