Krenula isporuka Lumia Denim nadogradnnje u Evropi


Nakon što je prekjuče puštana Denim nadogradnja za područiju Kine, polako su stizale informacije i o dostupnosti nadogradnje širom Evrope. Na službenim stranicama Microsofta za podršku u Evropi, sada se može pronaći u kojim trenutno evropskim zemljama je dostupna nadogradnja i za koje uređaje. Što se Srbije tiče, za sada za nas je dostupna samo nadogradnja za Nokia Lumiu 520 u "Country variant" verziji.

Izgleda da je Microsoft počeo puštati nadogradnju za sve uređaje a ne kako je bilo rečeno samo za korisnike programa PfD i "flagship" uređaja. Kada će i na ostale uređaje stići nadogradanja ne znamo i ostaje samo nadati se da neće trajati predugo kao kod prošle nadogradnje. Ovde pogledajte popis država i uređaja za koje je trenutno dostupna Denim nadogradnja.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši, želimo i tvoje mišljenje!
Broj komentara:
1
  1. Анониман kaže,

    Ja sam kupio pre 4 dana Microsoft Lumiu 535, i ona ima fabrički sistem Lumia Denim, odličan je, ali ima nekih problema sa touch-om, zbog Screen Magnifier-a. Zvanično je na Microsoftovom sajtu objavljeno da je pronađen i taj bag, i da će i to biti popravljeno, ali se nigde ne navodi kada će se to desiti.


Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.