Stiže i iPhone 6S mini?


Ako ste se svojim patuljastim ručicama teškom mukom nosili sa velikim ekranima na iPhone-u 6 i 6 Plus, čak i uz mogućnost povlačenja gornjeg dela ekrana prema dole, Apple navodno sprema nešto za vas. Nove glasine kažu da će jabučari sledeće godine na tržište izbaciti manji telefon naziva iPhone 6S mini.

Glasine je prenio portal Apple Insider dodavši da bi maleni iPhone 6 mogao stići s hardverskim specifikacijama koje odgovaraju iPhone-u 5S, ali s novim zaobljenijim dizajnom. Pored toga manji bi itelefon trebao biti sastavljen od "jeftinijih namenskih komponenti" (ma šta to značilo) iz Qualcomm-a, što će doprineti nižoj ceni.

Izvor iznad navedenih informacija je analitičar Timothy Arcury čija su predviđanja do sada bila relativno tačna – otkrio je nekoliko tačnih detalja o iPhone-u 6 pre izlaska, ali (možda manje važno) pogrešno je tvrdio da će model 6 Plus stići sa jačim procesorom.

Kako bilo, ako se Arcuryjeve informacije pokažu tačnima i korisnici koji ne žele velike telefone u džepovima imaće alternativu iPhone-u 5C, Apple-ovom jeftinijem telefonu koji nije ostvario uspeh kakvom se kompanija nadala.

Na slici: iPhone 6

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.