LG: Snapdragon 810 ne pravi probleme na G Flex 2


Tokom prethodnih nedelja je bilo dosta priče o tome kako Snapdragon 810 procesori imaju probleme u vidu pregrejavanja, pa čak i da zbog toga Samsung odustaje od korišćenja ovog čipa na Galaxy S6 model. iz Qualcomm-a ipak uveravaju kako ne postoje problemi u proizvodnji ovog procesora, pa čak i to kako se ovaj model procesora već počeo pojavljivati na predstojećim flagship modelima.

Potpredsednik LG-a, Vu Ram-čan je u razgovoru za Reutersm istakao kako njihov G Flex 2 model nema problem sa Snapdragon 810 procesorom. Takođe, on je rekao i da su zadovoljavajuće performanse ovog procesora i da mu nije jasno zašto se toliko podigla prašina oko problema koji ne postoji.

Ono što se može zaključiti iz ovog razgovora je to da je LG u potpunosti zadovoljan i da će krajem meseca u Južnoj Koreji G Flex 2 biti lansiran baš sa ovim procesorom iz Qualcomm-a.

Ipak, zanimljivo je to da Samsung nije zadovoljan jer su baš oni imali ovakav problem sa svojim Exynos čipovima, ali ko zna, čekamo početak marta i MWC kada će budući Samsung-ov flagship biti predstavljen i kada ćemo videti da li će oni ipak na kraju izabrati svoj Exynos ili Snapdragon 810.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.