Stiže Facebook at Work


Već dugo nije tajna kako Facebook želi da ozbiljno konkuriše LinkedIn-u, i privući i poslovne korisnike na svoju platformu. U te su svrhe još prošle godine počeli razvijati paralelnu društvenu mrežu Facebook at Work, a sada se u javnosti pojavila i njena prva testna verzija.

Facebook at Work dostupan je na App Store-u i putem weba, a pristupiti mu mogu samo testni korisnici iz manjeg broja odabranih kompanija. Takođe, kompanije se već sada mogu prijaviti za korišćenje ovog alata.

Nova društvena mreža zamišljena je kao interna komunikacijska platforma za kompanije, koja bi omogućila zaposlenima da se umreže na dobro poznati način i komuniciraju putem aplikacije ili weba, pišu jedni drugima po zidu, postavljaju albume, i slično.

Korisnički profili na poslovnom biće strogo odvojeni od onih na "običnom" Facebook-u, a Facebook at Work neće prikazivati oglase. Od svog starijeg brata FB@Work razlikovaće se i po pristupu – korisnici će komunicirati samo sa kolegama, pa će biti elimisan komunikacijski "šum, a News Feed neće biti pretrpan selfijima i drugim beskorisnim objavama.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.