HTC One M9 - objavljeni nezvanični detalji i fotografije


Na nemačkoj web-stranici Cyberport.de pojavile su se navodne fotografije i detaljne informacije o novom flagship telefonu HTC One M9.

Kao što je vidljivo sa fotografija, novi uređaj je po izgledu dosta sličan svome HTC One (M8) prethodniku i biće dostupan u dve različite boje, Gunmetal sivoj sa crnim detaljima i srebrnoj boji sa zlatnim detaljima.



Što se tiče specifikacija, unutar telefona će se nalaziti Qualcomm-ov osmojezgreni i 64-bitni Snapdragon 810 čip sa taktom od 2 GHz, 3 GB RAM-a i 32 GB prostora za skladištenje podataka, što se može proširiti microSD karticama do 128 GB. Ekran će biti 5-inčni sa rezolucijom od 1920x1080 piksela, a tu su i već dobro poznati BoomSound zvučnici.

Sa zadnje strane nalazimo kameru s 20-megapikselnim senzorom i dual LED flashom, dok se sa prednje strani nalazi 4-megapikselna UltraPixel kamera. Iza svega navedenog stoji baterija sa kapacitetom od 2900 mAh. Operativni sistem će biti Android 5.0 Lollipop u kombinaciji sa sedmom verzijom HTC-ovog Sense interfejsa.

HTC One M9 će biti službeno predstavljen na MWC sajmu 1. marta.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.