HTC One M9 stiže 1. marta


Samsung je još ranije potvrdio da će Galaxy S6 predstaviti 1. marta, a sada su iz HTC-a službeno potvrdili da će prvog dana sledećeg meseca predstaviti novi model iz One serije. Ovu informaciju su objavili na Twitter-u, ali i na reklamnim panoima na utakmici Lige šampiona između Shakhtara i Bayerna na kojima je pisalo "HTC One coming March 1". Novi HTC-ov top model verovatno će se zvati One M9, a prema pisanju novinara sa stranice BGR.com, početak prodaje ovog uređaja možemo očekivati brzo nakon njegovog predstavljanja.

Do sada su već objavljene brojne informacije i glasine oko ovog telefona i prema njima HTC One M9 trebao bi imati Full HD ekran dijagonale 5 inča, radiće na Qualcomm-ovom Snapdragon 810 procesoru, imaće 3GB RAM-a, zadnju kameru rezolucije 20,7MP, prednju 4MP kameru i isporučaće se u verzijama sa 32 i 64GB memorije.

Od ostalih opcija koje bi ovaj telefon trebao imati treba izdvojiti i ulaz za microSD memorijske kartice, bateriju kapaciteta 2,840mAh i verziju 5,0 Google-ovog mobilnog operativnog sistema Android.

Na slici: HTC One (M8)

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.