Apple Watch imaće izmenjivu bateriju


Nakon Apple-ovog predstavljanja novih proizvoda, u medijima i po društvenim mrežama ne stišavaju se reakcije. Od oduševljenja sa novim MacBook-om, preko razočaranja u Apple Watch-u, mišljenja javnosti su, kao i obično, podeljena.

Kako se i sumnjalo pre samog predstavljanja, Apple-ov pametni sat mogao bi kod mnogih izazvati dvoumljenje svojim kapacitetom baterije. Tim Cook je dao Internetu mnogo materijala za diskusiju kad je rekao da ona ima kapacitet dosta za ceo dan, odnosno kako u Apple-u tumače ceo dan - 18 sati. U tih 18 sati u kompaniji predviđaju da će se dogoditi "90 pogleda na sat, 90 notifikacija, 45 minuta korišćenja aplikacija, 30-minutno vežbanje sa reprodukcijom muzike putem Bluetooth veze".

Novost koja je u javnost dospela preko portpatola kompanije sada kaže da će ta sporna baterija u satu, suprotno Apple-ovoj praksi, biti izmenjiva. Korisnici koji za svoj novi pametni sat izdvoje od 349 pa sve do 17 hiljada dolara mogu, stoga, biti mirni. Pojavi li se u skorijoj budućnosti baterija većeg kapaciteta ili im postojeća izgubi na performansama, neće im biti potrebno kupiti novi sat, već samo bateriju. Koliko će zamenska baterija koštati, još uvek nije poznato.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.