Apple Watch kreće u prodaju 24. aprila po ceni od 350 do 17.000 dolara


Iako je Apple Watch predstavljen još prošle jeseni, danas su objavljeniji još neki detlji koji uključuju cenu i početak prodaje. Uz Apple Watch u čeličnom kućištu, pokazani su modeli Apple Watch Sport u aluminijumskom kućištu i Apple Watch Edition sa 18-karatnim zlatom.

U Apple-u napominju da će baterija na ovom uređaju osigurati autonomiju u trajanju od 18 sati, što podrazumeva upotrebu tokom dana i punjenje po noći. Podsetimo, nakon inicijalne najave Apple Watch-a, bilo je govora se o autonomiji u trajanju od svega četiri do pet sati, a sada vidimo da to ipak neće biti tako. Na raspolaganju će biti magnetni punjač, kojim će biti lakše manipulisati nego stalkom i kablom.



Aluminijumski Apple Watch Sport će u SAD koštati između 350 i 400 dolara, zavisno o veličini (38 ili 42 milimetra), dok će se cena "običnom" Watchu u čeličnom kućištu kretati od 550 pa sve sve do 1050 dolara, zavisno o dizajnerskim opcijama. Naravno, ove cene važe za 38 mm model, dok će za 42-milimetarski trebati izvojiti 50 dolara više. Za one najdubljeg džepa, tu i zlatna verzija sa cenom do 17.000 dolara. Prodaja kreće 24. aprila.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.