Galaxy S6 od čistog zlata


Već par godina pomama za zlatnim smartphonima ne jenjava, shodno tome proizvođači istih se trude zadovoljiti (ne)ukus svojih kupaca. Većinom se to svodi na "farbanje" kućišta u zlatnu boju, ali ima i onih poput zlatare Goldgenie koji se odluče preraditi smartphone pomoću pravog zlata.

Najnoviji rad ove britanske zlatare su Samsung-ovi nedavno predstavljeni Galaxy S6 i Galaxy S6 Edge uređaji, a koji će se uskoro moći nabaviti u varijati od žutog i crvenog (rose) zlata, i platine. Za sada kupovina (ako ima zainteresovanih) nije moguća, jer će se od 20. marta tek početi prikupljati prednarudžbine prilikom kojih će biti potrebno odmah uplatiti i 50% iznosa kao dokaz dobre volje i ozbiljnosti.



Ako vam je za oko zapeo Samsung-ov Galaxy S6 sa kućištem od 24-karatnog zlata pripremite iznos od 1.644 funti, koliko će koštati ostali modeli uključujući i platinasti za sada nije poznato. Ali neće biti ništa jeftiniji, žuto zlato je uvek najjeftinija opcija, dok crveno zlato i platina redovito budu dosta skuplji.

Prednarudžbine se primaju do 7. aprila, a isporuka naručenih uređaja kreće dve do tri nedelje nakon što Samsung iste 10. aprila pusti u maloprodaju. Ako niste ljubitelj Samsung-a ne brinite, ista kompanija u ponudi ima i zlatne iPhonee, i iPhonee obućene u zmijsku kožu, a ponešto će se naći i za ljubitelje HTC-a i BlackBerry-ja.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.