HTC predstavio Grip pametnu narukvicu


HTC je predstavio Grip narukvicu namenjenu zdravlju i fitnesu, za sportiste irekreativce. Kompatibilan sa uređajima na Android i iOS platformama, kao i dodacima koji se povezuju Bluetooth tehnologijom, kao što su uređaji za praćenje otkucaja srca, funkcionalnost Gripa se proširuje dodatnim podacima o sportskim performansama na Under Armourovoj platformi Connected Fitness.

Grip je osmišljen da bez poteškoća podrži i najekstremnije režime treninga. Zaobljena, vodootporna narukvica (IP57 sertifikat, vodootporan do dubine od 1 m u trajanju do 30 min) odlično se stapa sa vašom nadlanicom - bez štipanja kože ili zaplitanja u odeću tokom treninga i vežbanja. Zaobljeni 1,8 inčni PMOLED mono fleksibilni ekran rezolucije 32 x 160 px sa kapacitivnom dodirnom tehnologijom tehnologije pojednostavljuje očitavanja vremena, udaljenosti i drugih obaveštenja u pokretu. Dostupan u tri različite veličine, kako bi savršeno pristajao svakoj nadlanici, Grip je odlična dopuna čak i najnaprednijoj opremi i odeći za trening, jednako svojim stilom i performansama.



Uz mogućnost praćenja i snimanja niza različitih vežbanja (od trčanja i vožnje biciklom do vremena provedenog u teretani), Grip je i vodootporan2, što ga čini savršenim za praćenje svakog koraka, od teretane do tuširanja, pa i više od toga. Ugrađena baterija od 100 mAh s uključenim GPS-om traje do pet sati, što Gripu omogućuje da precizno snimi rutu, udaljenosti, dinamiku treninga i potrošene kalorije, što se u realnom vremenu sinhronizuje sa platformom UA Record. Grip je poveziv sa asortimanom eksternih uređaja za praćenje otkucaja srca, uključujući i Under Armour A39, što ga čini idealnim za sportiste koji za vreme treninga žele da prate ritam otkucaja srca. Pri svakodnevnoj upotrebi Grip sa jednim punjenjem baterije traje i do 2,5 dana, što je savršeno za praćenje dnevnih aktivnosti.



Profesionalni treneri složiće se da je spavanje neophodno za uspeh bilo kog ozbiljnog programa treninga, a automatska detekcija sna ugrađena u Grip prati ukupno vreme spavanja. Razdoblja dubokog i laganog sna takođe se registruju sa ciljem da vam pomognu da razvijete obrasce spavanja koji će vam pomoći u ostvarenju vrhunske kondicije i sportskih performansi.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.