Vivo uskoro predstavlja smartphone prednjom kamerom 32 MP?


Prema pisanju kineskih medija 6. maja kompanija Vivo predstaviće svoj novi smartphone - Vivo X5 Pro. Kako bi dodatno zagrejali potencijalne kupce kompanijin marketinški tim počeo je objavljivati teasere, a najnoviji ukazuje na prednju kameru rezolucije 32 MP.

Čini se kako će selfisti konačno dobiti dostojan uređaj za hvatanje selfie radova. Ali, ipak gore navedenu rezoluciju ipak treba prihvatiti s određenom rezervom. Naime prema pisanju internet stranice Gizmo China, postoji mogućnost da će s prednje strane biti kamera manje rezolucije - npr. 8 ili 13 MP, a da će ostatak posla odraditi softver koji će iz više fotografija "proizvesti" onu od 32 MP.

Što se tiče ostatka (glavnih) specifikacija oko njih je manje nepoznanica. Vivo X5 Pro pokretat će Qualcomm-ov 64-bitni SoC - Snapdragon 615 sa hardverske strane, dok će sa softverske strane biti Lollipop verzija Android-a nadograđena sa kompanijinim Funtouch korisničkim interfejsom. Što se tiče memorije uređaj bi trebao da stigne sa 3 GB RAM-a i sa 32 GB data prostora.

Za kraj recimo još kako će Vivo X5 Pro imati zakrivljeni (2.5D) ekran dijagonale 6-inča i bateriju kapaciteta 3.500 mAh. Više o ovom uređaju znaćemo na sam dana predstavljanja, odnosno, 6. maja.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.