Zbogom dugim redovima za Apple uređaje?


Prilikom svakog lansiranja novog iPhone-a ili iPad-a već smo navikli na izveštavanje o kupcima koji danima kampuju ispred Apple-ovih prodavnica ne bi li se među prvima domogli tih uređaja. Do sada je ova pojava služila Apple-u kao dobar marketinški alat, a oni sumnjičavi već neko vreme smatraju da kompanija čak i sama organizuje i plaća ljude koji stoje u dugim redovima kako bi stvorila veštačku gužvu za svoj novi mobilni ili tablet.

Međutim, ako je verovati internom dopisu koji je ovih dana upućen zaposlenima Apple-a, njihova uprava više ne želi videti ljude koji danima čekaju da bi kupili neki njihov proizvod. Spomenuti dopis je poslala Angela Ahrendts, šefica maloprodaje u Apple-u, a domogao ga se i Business Insider.

U njemu stoji da će najnovije proizvode, Apple Watch i MacBook, biti najbolje kupiti putem Interneta. Stoga se zaposlenima u prodavnicama preporučuje da kupcima savetuju da upravo na taj način naruče svoj novi Apple proizvod. Što se tiče Apple Watch-a, kako smo već pisali, njega neće niti biti moguće kupiti bez prethodne najave, a sada se čini da Ahrendtsova planira istu praksu uvesti i za druge proizvode.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.