HTC J Butterfly 3 predstavljen u Japanu


HTC je u Japanu službeno predstavio posebnu, prilagođenu verziju HTC One M9 flagshipa, HTC One J Butterfly 3, koja u odnosu na M9 donosi ekran sa višom rezolucijom i boljim kamerama, a umesto metalnog dolazi sa plastičnim kućištem.

Telefon će se na japanskom tržištu pojaviti tokom juna, a kasnije još na ponekom tržištu, ali ne treba se previše nadati da će ikada biti dostupan u prodaji izvan Azije.

Što se tiče karakteristika, Butterfly 3 donosi 5,2-inčni Quad HD ekran sa gustoćom prikaza od 565 ppi-a, osmojezgreni Qualcomm-ov Snapdragon 810 čip, 3 GB RAM-a, 32 GB prostora za skladištenje podataka koji se može proširiti microSD karticama i bateriju od 2700 mAh.

Tu je i 20,2-megapikselna zadnja kamera sa dvostrukim sočivima, a prednja kamera pogodna je za snimanje selfija zbog 13-megapikselnog senzora.

Postoji podrška za audio formate visoke rezolucije do 24 bit / 192kHz, 802.11ac Wi-Fi, Bluetooth 4.1, NFC, 4G LTE te WiMAX 2+. Operativni sistem je Android 5.0 Lollipop u kombinaciji sa Sense 7 interfejsom.

Telefon udovoljava standardima IPX5 i IPX7, što znači da je otporan na uticaje vode i prašine, a na tržištu će biti dostupan u crvenoj, beloj i plavoj boji.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.