Predstavljen Sony Xperia Z3+


Sony je juče zvanično predstavio model Xperia Z3+ kao "premium" varijantu postojećeg modela Xperia Z3. Z3+ dolazi sa istim sertifikatom (IP 65/68) otpornosti na vodu i prašinu, a razlika u odnosu na običnog Z3 je u tome što novi model dolazi sa Snapdragon 810 procesorom, dok su ostale stavke ispod haube ostale iste, kao i 1080p rezolucija ekrana.

Obe kamere sada koriste Exmor senzore, s tim da je prednja (selfie) kamera "porasla" sa 2 na 5 megapiksela. Zadnja kamera je ostala kao i kod nekoliko prethodnih generacija Xpreria Z modela – 20,7 MP.



Sony kod ovog modela daje naglasak na eleganciju, tj. tankoću, jer je Z3+ tanak svega 6,9 milimetara, a masa mu iznosi 144 grama, što je manje nego kod Z3, ali je zbog tog zahvata u eleganciji, zakinuta ostala baterija koja sada ima kapacitet od 2900 mAh.

Još jedna razlika u odnosu na Z3 je u tome što se USB port sada nalazi na dnu uređaja i više nema vratašca kao na prethodnicima, a nestali su i magnetski pinovi sa strane.

Sony Xperia Z3+ će na police prodavnica početi da stiže u već junu, ali se još ne zna kada će doći u naš region. Cena Sony Xperia Z3+ je za sada takođe nepoznata.



Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.