YotaPhone 2 dobija novu belu verziju, Lollipop i nižu cenu


YotaPhone 2, druga verzija pametnog telefona ruske kompanije Yota, koja u jednom uređaju donosi dva različita ekrana (AMOLED na prednjoj strani i E-Ink sa zadnje strane uređaja), dobija nekoliko zanimljivih novosti.

Najznačajnija novost je početak prodaje nove limitirane bele verzije telefona, koja donosi nove redizajnirane dugmiće od brušenog metala, novi sivi logo sa zadnje strane i novu belu temu za E-Ink ekran, koja predstavlja preokrenutu verziju YotaPanel UI teme koju nalazimo kod crnog modela telefona (ono što je tamo crno, sada je belo i obrnuto).

Druga novost je nadogradnja na Android 5.0 Lollipop, koja između ostalog povezuje funkcije E-Ink ekrana YotaPanel (ekran sa widgetima) i YotaCovers (stalno aktivna pozadinska slika sa prečacima) u jednu celinu, a dosadašnje dugme za prebacivanje između tih funkcija sada ima funkciju Home dugmeta.

Sada je moguće koristiti Facebook, Twitter i Instagram widgete preko celog E-Ink ekrana. Preko istog ekrana moguće je i pregledati svoj Gmail nalog i koristiti nove widgete YotaSports (sportski rezultati), YotaNotes (mogućnost prikaza beleški) MusixMatch (identifikacija pesama) i YotaRemote (funkcija daljinskog upravljača).

YotaPhone 2 ima i novu cenu, za 100 evra nižu, pa bela i crna verzija telefona sada u Evropi koštaju oko 599 €.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.