Foxconn će proizvesti prvi Nokia Android smartphone?


NPU blog ekskluzivno prenosi vest da će prvi Nokijin smartphone ipak biti proizveden od strane kineske kompanije Foxconn. Ova vest je donekle i logična s obzirom da je Foxconn proizveo prvi Nokijin tablet N1, inače rasprodat u nekoliko minuta na kineskom tržištu.

Pre nekoliko nedelja smo pisali da je Rajeev Suri dao službenu potvrdu vezanu uz povratak smartphonea sa Nokia logom u 2016. godini kada sporazum sa Microsoft-om istekne. Prema nekim saznanjima i svojim izvorima NPU blog saznaje da će Kina, Indija i neke evropske zemlje biti prva tržišta za mobilne koje će dizajnirati i specificirati Nokia Technologies odeljenje. Nokia bi trebala krenuti u globalnu marketinšku kampanju i otvaranje službene stranice proizvoda do kraja godine.

Bilo je naznaka kako bi Meizu mogao kreirati prvi Nokia Meizu hibridni uređaj ali ova odluka nije čudna. Ostaje pitanje ko će biti zadužen za distribuciju i marketing, međutim kako stvari stoje taj posao bi ipak mogla preuzeti Nokia s obzirom da se Foxconn i nije preterano dobro iskazao u tom područiju.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.