Gionee predstavio Elife E8 koji pravi fotografije od 120 MP i Marathon M5 sa dve baterije


Gionee je u Pekingu predstavio novi top model pod imenom Elife E8. Radi se o uređaju sa 6-inčnim AMOLED ekranom QHD rezolucije sa gustoćom od 490 ppi. Ispod poklopca nalazi se novi MediaTek-ov osmerojezgreni Helio X10 procesor na taktu 2 GHz, 3 GB RAM-a i 64 GB interne memorije.

Pravo iznenađenje dolazi na poleđini gde se smestila 24 MP kamera, za koju u Gioneeu kažu da se pokreće za 0,8 sekundi, a isto tako nudi brzi phase-detection autofokus. Zahvaljujući interpolaciji, ova kamera ima mogućnost okidanja fotografija od čak 120 megapiksela. Ne treba zanemariti ni 4K video koji omogućava softversko zumiranje bez gubitka kvalita.

Gionee Elife E8 u prodaju kreće sredinom jula i to po ceni od 645 dolara, a hoćemo li ga i kada videti na našem tržištu, saznaćemo uskoro.

Drugi model koji je predstavljen je Marathon M5. Donosi čak dve baterije od 3010 mAh, što ukupno daje kapacitet od 6020 mAh. Ovo znači da uređaj koristi i dva čipa za punjenje i obe baterije je moguće puniti istovremeno. Zanimljivo je da da je čak i nakon ugradnje ovih dve baterije, debljina uređaja ostala na prihvatljivih 8,5 milimetara.

Od ostalih specifikacija spomenimo da se radi o Dual SIM uređaju sa ekranom dijagonale 5,5 inča i rezolucije 720p. Ima četverojezgreni procesor, 2 GB RAM-a, 16 GB interne memorije, 13 MP zadnju i 5 MP prednju kameru. Cena ovog modela će biti 375 dolara.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.