Google već testira novi Glass


O nesrećnom kraju prve verzije Google-ovih pametnih naočara već sigurno znate sve, kao i o činjenici da je ovaj projekt promenio odeljenje unutar kompanije i da ga se tokom poslednjih meseci razvija "od nule". Google je oko novog Glass-a prilično tajnovit, pa za sada ne znamo gotovo ništa o tome kako će redizajnirane pametne naočare iz njihovih laboratorija izgledati, i kako će se razlikovati od neuspešnog prvog modela.

Ali, kada proizvođač u SAD-u želi svoj novi elektronski proizvod dati korisnicima na testiranje ili korišćenje, prvo mora dobiti odobrenje FCC-a, Federalne komisije za komunikacije. Tako je ovih dana Google zatražio odobrenje za jedan novi gadget, a revni istraživači sa portala Droid Life u njegovom opisu su prepoznali upravo - Google Glass.

Misteriozni novi proizvod nosi kodno ime "GG1", dolazi opremljen sa WiFi i Bluetooth modulima i ima neizmjenjivu bateriju. Oznaka FCC odobrenja nalaziće se, stoji u opisu, u meniju čiji opis takođe podseća na onaj kod Glass-a, pa sve navodi na zaključak da će ove pametne naočale uskoro na tržište u novoj, poboljšanoj verziji.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.