HTC priprema novu ''revolucionarnu'' kameru za sledeći top model?


HTC-u zadnjih godina ne ide baš najbolje. Iako ih je svoje top modele na razne načine pokušavao učiniti drukčijima od konkurencije, prodaja nije išla željenim tokom. Jedan od takvih pokušaja bila je i tzv. Ultrapixel tehnologija, ali videli smo da je baš i nije proslavila. Iako je Ultrapixel sam po sebi nudio dosta drukčiju koncepciju, tj. veće senzorske ćelije (pikseli) za bolje fotografije u slabijim svetlosnim uslovima, njihova ukupna količina pokazala se premalom za kvalitetnije fotografije na danjem svetlu, barem u usporedbi sa konkurencijom koja je nudila otprilike dvostruko više.

Dve godine je trebalo da u HTC-u shvate da primarna kamera u današnje vreme ipak treba da sadrži više piksela pa ju je u zadnjem top modelu One M9 prebacio napred, a nazad instalirao konvencionalnu 20 MP kameru.

E sad, čini se da HTC-u ne manjka od revolucionarnih ideja, pa sada pokušava dovesti novu "revolucionarnu" fotografsku tehnologiju u svoj sledeći top model, barem ako je verovati glasinama koje stižu iz Vijetnama. Detalji o novoj revoluciji koja će doći s novom kamerom nisu poznati, ali šuška se da će imati f/1.9 otvor blende, mogućnost snimanja u RAW formatu, a dobiće i potpuno nanovo dizajnirani interfejs. Šta to HTC još sprema, teško je u ovom trenutku nagađati, ali pretpostavljamo da će do službene najave procureti još koji sočan detalj.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.