Marshall London je smartphone za ljubitelje muzike


Marshall, poznati proizvođač zvučnika, pojačala i ostale muzičke opreme, ničim izazvan, predstavio - smartphone. Uređaj je jednostavno nazvao London, a karakterišu ga 4,7-inčni IPS ekran, Qualcomm-ov Snapdragon 410 procesor, 2 GB RAM-a, 16 GB interne memorije, ulaz za microSD kartice, 8 MP kamera, 2 MP prednja kamera i 2500 mAh baterija. Dimenzije iznose 149.4 x 74.7 x 9.8 mm, a masa 145 grama.

Ovaj Android uređaj svoje kupce neće privlačiti besnim specifikacijama, već fokusom na muziku. Uređaj sadrži dva ACC stereo zvučnika sa poboljšanim zvukom i basom, kako tvrde u Marshall-u, uz dodatak točkića za podešavanje glasnoće, što će mnoge podsetiti na druge uređaje iz kojih dolazi muzika. Dalje, London dolazi sa posebnom “M” tipkom, i dva 3.5 mm audio ulaza, što će omogućiti slušanje dve pesame dvema osobama istovremeno.

Uređaj na tržište stiže u avgustu, a prodavaće se po prilično paprenoj ceni od 590 dolara. Hoće li biti službeno prisutan na našem tržištu, teško je reći, ali verujemo da će pravi ljubitelji muzike pronaći put do svog primerka.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.