Samsung Galaxy Note 5 ipak stiže u avgustu?


Glasine o Samsung-ovom ranijem lansiranju Note 5 već su se nekoliko puta pojavile, ali su jednom prilikom opovrgnute od strane samog Samsung-a. Naime, ova kompanija već četiri godine za redom novi Note predstavlja početkom septembra na berlinskom IFA sajmu pa je za očekivati da će isti termin biti ispoštivan i petu godinu.

Ipak, Wall Street Journal ponovo sugeriše da Samsung ima drugačije planove. Prema njihovim saznanjima, Note 5 će biti službeno predstavljen već sredinom avgusta, da bi se u septembru, kada Apple najavljuje novi iPhone, već našao na policama prodavnica, čime bi se postigla određena vremenska prednost.

Ako je verovati dosadašnjim glasinama, novi Note će slediti dizajn Galaxy-ja S6, dakle trebao bi da stigne s metalnim okvirom kućišta i staklenom pozadinom, bez ulaza za memorijsku karticu i mogućnosti izmene baterije. Kod novog modela Samsung će se očito primarno fokusirati na dizajn, na šta je na neki način primoran s obzirom da je Apple izbacivanjem iPhone-a 6 Plus zapravo ušao u njegovo dvorište.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.