Ako vam se Windows 10 ne svidi, ovaj program će vratiti sve na staro


Iako nadogradnja na Windows 10 može doneti mnogo koristi, moguće je da ćete poželeti da se vratite na prethodnu verziju sistema kao što je Windows 7, 8 ili 8.1. Naime, mnogi korisnici smatraju da Windows 10 ipak nije za njih ili im neke aplikacije nisu kompatibilne sa novim operativnim sistemom. Takođe, prilikom nadogradnje, neočekivano se može desiti da izgubite podatke iz sistema zbog raznih podešavanja. Zbog svih mogućih problema koje vam može doneti Windows 10, predstavljamo vam besplatan program EaseUS System GoBack Free. Ovaj alat napraviće image vašeg starog operativnog sistema koji će biti korišćen ukoliko se predomislite i odlučite da se vratite na stari operativni sistem.

EaseUS je kompanija nadaleko poznata po svom odličnom sistemu za vraćanje podataka, kao i po alatu za rad sa particijama o kome smo već pisali. Ista kompanija potpisuje i novi System GoBack softver, koji omogućava Windows 10 korisnicima da se vrate na svoj stari operativni sistem.

Sam povratak je vrlo brz i jednostavan, praktično u dva koraka. Nakon što pokrenete program uradite backup sadašnjeg sistema, a nakon upgradea na Windows 10, ukoliko vam se ne svidi jednostavno kliknite na Go Back dugme. Na tržištu postoji dosta sličnih rešenja, čak i Microsoft u Windows-u 10 nudi mogućnost da se predomislite u roku od 30 dana, ali rešenje koje nudi EaseUs, pored toga što je besplatno, je i najsigurnije i definitivno najjednostavnije.

Ono što je najbitnije - sigurni ste. Vaši podaci su bezbedno kopirani i nakon povratka neće se ništa izgubiti, sve aplikacije i igre su tu, dakle nećete morati ponovo da ih instalirate, a downgrade na stariji Windows možete da uradite kada je to vama potrebno.

Sve što je potrebno da uradite kako bi kasnije jednostavno mogli da se vratite na stari sistem je da pokrenite GoBack Free alat gde će vam se pojaviti dva dugmeta - "Backup System" i "Go Back", tu kliknite na "Backup System" kako bi pripremili kopiju sistema.

Zatim izvršite nadogradnju na Windows 10. Ukoliko vam se on iz nekog razloga ne svidi, neki program nije kompatibilan ili jednostavno u nekom trenutku procenite da to nije za vas, jednostavno ponovo pokrenite program EaseUS System GoBack Free, ali sada izaberite dugme "Go Back" kako bi vratili sistem na stanje u kojem se nalazio pre nadogradnje.

EaseUS takođe nudi razna rešenja za backup sistema, tako da jednostavno možete da kupite i njihov korisni program ToDo Backup Home ili ToDo Backup Workstation, što će otvoriti mnogo dodatnih funkcija.

Dakle, ukoliko želitete da se recimo vratite na Windows 7 sa Windows-a 10, koristite ovaj besplatni alat za povratak na stari sistem.

Za početak posetite stranicu o programu EaseUS System GoBack Free i kliknite na "Download" dugme. Biće vam zatražena e-mail adresa, unesite je i dobićete link za preuzimanje .exe fajla veličine 76,3 MB, kao i popust od 30% ukoliko se odlučite za kupovinju njihovih backup alata.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši, uključi se u diskusiju!
Broj komentara:
13
  1. Packy kaže,

    Mnogo bolji je Macrium Reflect Free. Bez problema sarađuje sa Windows PE fajlovima tako da prilikom butovanja prepoznaje sve drajvere. Odlično se snalazi i sa USB i sa CD medijima za butovanje. A vraćanje podataka je savršeno. Upravo sam s njim vratio 10 na Sedmicu.


  2. Анониман kaže,

    Video sam ovo pre neki dan, radi perfektno, preporucujem!


  3. Анониман kaže,

    Zasto bi iko normalan prelazio sa sedmice koja radi perfektno na desetku koja je onako?


  4. Анониман kaže,

    Šta da vraćam kad nisam još ni dobio windows 10. Ja i dalje čekam prokletu notfikaciju


  5. Notifikacija dolazi kroz update, proveri da li ti je uključen.


  6. Sonja B. kaže,

    Ja sam vec presla na Windows 10, ali nisam znala za ovaj program, a nisam ni ocekivala da cu pozeleti da se vratim I da mi se 10-ka toliko nece svidjati. Da li postoji nacin vracanja na 8.1 u ovom slucaju?


  7. Da, u prvih 30 dana :)

    https://www.youtube.com/watch?v=EOzfv6qszuo


  8. neca kaže,

    koliko vremenski traje backup sistem


  9. Unknown kaže,

    a sta fali windows 10??? ja se ne vracam u proslost a tehnika napreduje


  10. Unknown kaže,

    Ljudi meni se ladno izgubio ton na lap topu samo od sebe :o


  11. Анониман kaže,

    Imam windows 10 od pre dve nedelje ali nemam opciju da se vratim na staro. Zasto? Sta sada da radim?


  12. Анониман kaže,

    POZDRAV!ZANIMA ME DALI SE MOŽE VRATITI WINDOWS 7 TAKO DA SE VRATI I ONO ŠTO JE BILO SPREMLJENO NA NJEMU?


  13. Анониман kaže,

    Ne radi mi B612 kamera zbog sistema windows 10. Sta da radim??? Hvala unaprijed


Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.