Galaxy Note 5 u Evropi tek sledeće godine?


Nakon Samsung-ovog predstavljanja Galaxy Note 5 i Galaxy S6 Edge+, jedna stvar okupirala je pažnju internet korisnika - datum kada će uređaji biti dostupni u Evropi. Za Ameriku se zna, 21. avgust, ali Evropljani su ostali uskraćeni za informaciju. Barem delimično, jer se zna da Galaxy S6 Edge+ stiže brzo, konkretno, u Srbiji će biti dostupan od 4. septembra i to sa 32 GB interne memorije i u bojama crnog safira i platinasto-zlatnog sjaja. Ali, gde je u celoj priči Note 5?

Po svemu sudeći jako daleko, barem prema informacijama koje su trenutno dostupne.

Mnogi mediji pokušali su da saznaju kada Note 5 stiže u Evropu, moramo priznati i mi smo, ali bez uspeha. Da je Note 5 daleko, može značiti i to što smo od njihovog PR-a (usput šaljemo pohvale za trud i lepu saradnju do sada) dobili objavu samo za S6 Edge+.



Sve u svemu, Note 5 će u Evropi, izgleda dosta kasniti u odnosu na SAD. Razlog tome je verovatno poznat samo Samsung-u i njohovom marketing stručnjacima. Nagađa se da je to zato što žele bolju prodaju S6 Edge+ modela, a neki smatraju i kako je sve učinjeno da bi se prestigao Apple i da je sada fokus na Američkom tržištu, te da će zbog te borbe kasniti isporuke u EU.

Oni koji smatraju da će preko rođaka iz Amerike ili nekog švercera lako doći do Note-a 5 pre ostalih, možda će biti neprijatno iznenađeni. Treba pričekati i videti hoće li Samsung i ovde implementirati svoj genijalni region lock, koji onemogućava korišćenje npr. evropske SIM kartice u uređaju kupljenom u SAD.

Iskreno se nadamo kako će Samsung pustiti Note 5 u prodaju u Evropi u septembru-oktobru i da nećemo morati da čekamo sledeću godinu da bi kupili uređaj koji je predstavljen sada. Ukoliko se čekanje ipak oduži i uđemo u sledeću godinu, Samsung će time poslati jednu ružnu sliku - da smo nebitni (ili bar manje bitni).

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.