Nosivi gadgeti više nisu zanimljivi


U odnosu na istraživanja tržišta pojedinih proizvoda koja se temelje na prodajnim rezultatima, kompanija Argus Insights je za istraživanje tržišta nosivih uređaja iskoristila ponešto drugačiju tehniku, proučavala je trendove vezane uz recenzije nosivih uređaja i postove o nosivim uređajima na društvenim mrežama.

U Argus Insightsu zaključuju kako je vrhunac interesa za nosivim gadgetima bio u prazničnoj sezoni pri kraju 2014. godine. Interes za pametnim satovima naglo je narastao predstavljanjem Apple Watch gadgeta, ali do meseca avgusta ove godine interes kupaca za nosive gadgete je počeo padati, na nivo koji je manji i u odnosu na isto razdoblje 2014. godine.

U poređenju sa gadgetima za fitness, korisnici preferiraju pametne satove zbog više funkcionalnosti koje im stoje na raspolaganju.

Kako bi ostali kompetitivni i konkurentni naspram pametnih satova, proizvođači fitness gadgeta moraće svojim proizvodima dodati nove funkcije, uz zadržavanje sadašnje prednosti manje prodajne cene u odnosu na pametne satove.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.