OnePlus 2 se lako popravlja


Internet stranica iFixit specijalizovala se za rastavljanje raznoraznih uređaja, od ultra jeftinih, do ultra skupih. Po dobrom starom običaju nije trebalo dugo čekati da im najnoviji primerak OnePlus-ovog smartphone-a - OnePlus 2 padne u ruke nebili ga rastavili i saznali koliko ga je teško, odnosno, koliko ga je lako popraviti u kućnoj radinosti.

Dobra vest za sve potencijalne kupce OnePlus 2 smartphonea - uređaj je lako rastavljiv, a time i lako popravljiv. Većina komponenti je modularna te time i lako promenjiva uz malo strpljenja i znanja.

Dobar primer bi bio USB-C port koji je integriran putem jednog tankog (ravnog) kabla. Zahvaljujući modularnosti većine komponenti popravak uređaja ne bi trebao predstavljati preveliki udar na džep. Jedini veći iznos kod popravka bi mogao otići na ekran budući da dolazi slepljen za digitizer, pa kod promene ekrana morate odmah zameniti i digitizer.

Zbog svega toga novi OnePlus 2 dobio je ocenu 7/10 kad je u pitanju jednostavnost rastavljanja. Podsetimo kako kod iFixit-a veći broj označava jednostavniji stepen rastavljivosti. Poređenja radi, recimo i to kako je originalni OnePlus One bio ocenjen peticom.

Kako je proteklo rastavljanje novog OnePlus 2 smartphonea, pogledajte u priloženom videu.



Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.